Verhuur

Wilt u de Aardster afhuren? Stuur een mail verhuur@speeltuinaarlanderveen.nl of bel naar 06-12651902

De toegang tot de speeltuin en klubhuis is Jacob van Damstraat tussen de nummers 12 en 13

De zaal van 70 m2  is voorzien van 10 tafels ,70 stoelen, sfeerverlichting aan de wand en een bar met 5 krukken. Groot scherm met de mogelijkheid om een computer aan te sluiten De keuken heeft een vaatwasser,magnetron, waterkoker, dubbelen spoelbak,  4 pits elektrische kookplaat daar onder een oven, koffieautomaat, 3 Koelkasten, er is voldoende servies en bestek aanwezig. De hal heeft voldoende haakjes voor de kleding, en vanuit de hal is toegang tot de toiletten. U neemt alleen uw hapje en drankje mee en het feest kan beginnen, hier hebben wij een paar regels voor opgesteld,waar u zich aan moet houden.in de vorm van een huurovereenkomst,

De huur wordt overeengekomen per uur tot uiterlijk 19.00 uur , In overleg met de beheerder kan worden afgesproken,dat de ochtend of middag er voor en/of de dag er na  wordt gebruikt voor het voorbereiden of schoonmaken van de zaal keuken en toiletten deze moeten weer schoon opgeleverd worden na afloop. De huur is uitsluitend voor de aardster. De speeltuin is uitsluitend toegankelijk onder eigen toezicht,  risico en verantwoordelijkheid, U mag de hekken van de speeltuin niet afsluiten,onze leden moeten ten alle tijden toegang tot de speeltuin hebben Eventueel  tijdens de huur beschadigde opstal of inventaris wordt door de huurder vervangen of vergoed, om beschadigingen te voorkomen, mag de versiering alleen aan de daarvoor bestemde haken in de plafondbalken worden bevestigt. De verhuurder kan tot een week na einde huur nog schade constateren en verhalen op de huurder. Zelf geluidsapparatuur meenemen is niet toegestaan, deze is aanwezig en op volume afgesteld i.v.m overlast. Barbequen o.i.d is buiten is niet toegestaan. Frituren ,eigen verantwoording i.v.m. brand voorschriften.

De huurder draagt zorg dat omwonenden geen overlast bevinden tijdens uw aankomst, verblijf of vertrek bij de speeltuin. Als de speeltuin voor leden gesloten is ( o.a. weersomstandigheden)  geldt dit ook voor de huurder . Bruiloften en/of live muziek is niet toegestaan.

de speeltuin is niet toegankelijk voor honden
Vuilzakken die u achterlaat moeten wij € 2.00 per zak in rekening brengen
Glaswerk of steen/porselein servies buiten is niet toegestaan alleen plastic serviesgoed ( dus ook geen bierflessen)

in overleg kunnen wij dit leveren.